Over ons

Meer over onze werkwijze, partners en oprichter
Bouwbedrijf Alkmaar Kitsbouw

Het verhaal achter Kitsbouw

Sinds 2011 is Peter Kits de drijvende kracht achter KitsBouw. Bij KitsBouw zijn wij ervan overtuigd dat een verbouwing verder gaat dan alleen een muurtje bouwen. Alle projecten zijn van begin tot eind afgestemd op jullie wensen en behoeften. Bij het aanvragen van een offerte komt Peter persoonlijk langs om alles te bespreken zodat de offerte volledig aansluit bij de wensen. Als jullie behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van materialen en meubelen dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Al onze partners zijn VCA gecertificeerd en zijn inzetbaar voor renovaties, nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

Peter Kits
Bouwbedrijf alkmaar kitsbouw

Onze partners en de LEAN-methode

KitsBouw werkt met een vast team van professionals waardoor originaliteit en kwaliteit consistent worden doorgevoerd binnen alle projecten en diensten. De samenwerking tussen KitsBouw en haar partners is gebaseerd op de LEAN-methode en ketensamenwerkingen.

Samen met het team kijken we naar het benodigde bouwproces en wat er precies moet gebeuren. Op basis van deze voorbereiding maken we een strakke werkplanning waar al onze partners zich aan houden. Met deze techniek proberen wij de bouwoverlast te minimaliseren en hierdoor ontstaan er vele voordelen, zoals:

  • Hogere kwaliteit
  • Kostenbesparing
  • Snel
  • Goede communicatie

 

Onze vaste partners zijn: