Recensies

Wat vinden mensen van KitsBouw?

Voor onze nieuwe dakkapel en de verbouwing van onze zolder hebben wij KitsBouw ingeschakeld. In goed overleg kon aan onze wensen worden voldaan en is de bouw tijdig gereed gekomen en zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat. Gezien het vakmanschap vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding prima.

Marc & Maureen

Afgelopen voorjaar heeft KitsBouw bij mij nieuwe ramen geplaatst, kunststof kozijnen en dubbel glas. Overleg over wat er zou kunnen en hoe dat zou gaan is mij heel goed bevallen. Het plaatsen ging buitengewoon vlot en netjes. Het geheel bevalt me enorm goed. Een tevreden klant!

Suzanne

Kundige vakmannen die meedenken en vakwerk afleveren.

Daan

Peter Kits, Kitsbouw, een begrip In Alkmaar en omstreken, maar ook daar ver buiten. Wij hebben door Peter onze badkamer laten verbouwen en dat is met volle tevredenheid gedaan. Alles verloopt soepel en indien nodig als er iets fout gaat herstelt hij het terplekke of met de leverancier.

Peter en zijn medewerkers zijn vriendelijk maar ook te vertrouwen en als ik weer iets te verbouwen heb of een andere reparatie (maakt niet uit wat het is) neem ik weer contact op met Peter.

John & Magareth

Vorig jaar moest mijn badkamer vernieuwd worden. Maar aangezien ik de helft wilde laten zoals het was, was het moeilijk iemand te vinden. Maar toen kwam Peter Kits. Niets was hem te veel en het resultaat is geweldig!

Nu moet er aan mijn keuken geklust worden en ik geef dit karwei weer vol vertrouwen in de handen van Peter Kits Bouw!

Dus twijfel niet, dit bedrijf werkt grondig, eerlijk en deskundig! Fijn is ook dat je niet vooraf hoeft te betalen, dat is voor mij een teken van betrouwbaarheid.

Fam. Ter Laare

In december hebben wij een bureau op maat laten maken door Peter Kits van Kitsbouw. Wat zo ontzettend fijn is:

- hij luistert goed naar wat de wensen zijn
- geeft goede adviezen
- hij werkt ontzettend netjes
- het eindresultaat is nog mooier dan gehoopt.

We hebben een super bureau. Zo stevig als een huis en helemaal naar het zin.

Saskia Mazereeuw

Peter Kits (Kits Bouw) heeft vorig jaar onze wc volledig gerenoveerd. Een terrazzo vloer (was hout), een hangend toilet en een nieuwe afvoer.

Vakwerk afgeleverd. Het fijne aan Peter is dat hij rustig de tijd neemt voor je wensen, een persoonlijk advies geeft en uitermate betrouwbaar is. Je kan altijd van hem op aan.

Ook als hij anderen voor iets inhuurt. Verder is het een echte “all-round” vakman. Ook dreigende verstoppingen worden vakkundig opgelost.

Kortom, Kits Bouw is een echte aanrader als er vakkundig geklust moet worden.

Fam. van de Ven

Vorig jaar hebben we door KitsBouw een dakkapel laten plaatsen en de badkamer laten verbouwen. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de samenwerking,

Zowel bij het vormgeven van onze ideeën als bij de bouw zelf was de samenwerking prettig en vakkundig.

Het contact was persoonlijk en professioneel en tijdens de werkzaamheden werd er netjes gewerkt en werd per dag, waar mogelijk, de werkplek aan kant gemaakt.

Ook voor een volgende klus zullen we wederom gaan samenwerken met KitsBouw.

Fam. Boereboom

Wij hebben in 2016 de onderdelen gekocht voor een nieuwe badkamer bij Versani Alkmaar. Daar werd ons Kitsbouw (Peter Kits) aangeraden. Er was vanaf het begin duidelijk overleg over de offerte en er werd meegedacht over hoe het eventueel op sommige posten in de offerte goedkoper kon. Peter heeft ons altijd goed en tijdig geinformeerd over de voortgang, ook in combinatie met partners die hij delen van het werk liet doen.

Wij hadden destijds nog een ander probleem met ons nieuwbouw huis (lekkage toilet die apart van de badkamer stond), waar de hoofdaannemer van de nieuwbouw steken liet vallen bij het oplossen van dit probleem. Peter heeft dit opgepakt en opgelost, waar wij heel blij mee waren. Daarnaast natuurlijk ook een schitterende badkamer opgeleverd. Wij zijn tevreden over het geleverde werk. Daarin staat voor ons voorop de prettige communicatie en het tijdig informeren van de klant over de voortgang en bijvoorbeeld zaken die net anders dan planning lopen (het blijft tenslotte mensenwerk).

Arjen & Astrid