Verbouwing & Renovatie

Aannemer in Alkmaar voor uitgebreide verbouwingen van bestaande woningen en nieuwbouw

Huis laten verbouwen

Een huis verbouwen is altijd spannend! Misschien hebben jullie net een nieuw huis gekocht of is het tijd om jullie huidige stulpje een flinke upgrade te geven. Wil je de verbouwing (deels) uitbesteden? Dan ben je bij Kitsbouw aan het juiste adres. Wij zijn al jaren aannemer in Alkmaar en omgeving met veel ervaring.

Alle ruimtes in huis

Van nieuwe badkamers tot het aanleggen van vloerverwarming. Wij hebben alles al een keer voorbij zien komen en kunnen goed meedenken met de mogelijkheden. Graag komt Peter Kits een keer langs om jullie plannen en de opties te bespreken.

Kosten

Benieuwd naar de kosten van jullie verbouwing? Dit is volledig afhankelijk van de wensen en het project. Peter Kits maakt na een kennismaking graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Extra ruimte met een aanbouw en uitbouw

Een veelvoorkomende verbouwing is een nieuwe aanbouw of uitbouw. De perfecte oplossing als het huis iets te klein voelt. Je creëert namelijk extra leefruimte zodat je meer ruimte hebt voor meubels, eindelijk een grotere keuken of een mooie werkplek in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijke begeleiding

Samen met Peter Kits bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Er zijn veel keuzes en hij geeft jullie praktische tips om over na te denken.

Onze projecten

Neem hieronder alvast een kijkje in ons werk.
Wist je dat we ook op onze Facebook-pagina de nieuwste resultaten delen?