Tekeningen & 3D impressies

Benieuwd hoe jullie interieur en exterieur eruit kan komen te zien na een verbouwing? Dat kan! Laat jullie ideeën tot leven komen met een tekeningen en 3D impressies.
3D artist impression woonkamer

De voordelen

Een impressie van het eindresultaat

Vaak horen we dat mensen willen verbouwen of een nieuw interieur willen en zelf al ideeën hebben of juist advies willen, maar het lastig vinden om het voor zich te kunnen zien en bang zijn dat het eindresultaat niet wordt wat ze er van verwachten. Hier kunnen we bij helpen! 

Leg meerdere ontwerpen naast elkaar

We maken in dat geval realistische en nauwkeurige 2D en 3D tekeningen van jouw ideeën (interieur en exterieur). Natuurlijk geven we daarbij ook advies en kunnen we altijd meerdere tekeningen maken van verschillende opties om uiteindelijk het gewenste ontwerp te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan dakkapellen, een uitbouw, keuken, woonkamer, etc. 

Onze werkwijze

Het laten maken van de tekeningen en 3D-visualisatie kan zowel online als fysiek plaatsvinden. 

Stap 1. Jullie wensen

Tijdens het eerste gesprek bespreken we jullie wensen, nemen we alle maten op en maken we foto’s van de ruimte. Hier gaan wij vervolgens mee aan de slag.

Stap 2. Concepttekeningen

Jullie ontvangen twee of drie 2D- en 3D concepttekeningen in zwart/wit. Hier staan ook de afmetingen vermeld. Natuurlijk hebben jullie alle vrijheid om feedback te geven.

Stap 3. Definitieve tekeningen

Na jullie keuze zetten maken we maximaal twee definitieve 3D-tekeningen. Hierin worden ook de gekozen kleuren en materialen meegenomen voor het meest realistische beeld. 

Stap 4. Documenten en realisatie

Het uiteindelijke ontwerp komt in een overzichtelijk document te staan. Hiermee kan jullie droomproject gerealiseerd worden.

Het proces in beeld